Valmont

Op basis van celtherapie
Het prestigieuze Zwitserse merk op basis van celtherapie VALMONT wordt in Nederland verkocht door 81 exclusieve schoonheidsinstituten en 42 parfumeriezaken waaronder ICI PARIS XL.

Wat doet Valmont?
VALMONT bestrijdt de tekenen des tijds. VALMONT richt zich tot alle mensen die vastbesloten zijn om de gevolgen van het ouder worden niet te ondergaan. Als achtergrondverzorging bestrijdt VALMONT de verschijnselen van degeneratie en aantasting van de huid die verband houden met: huidveroudering, hormonale storingen (zwangerschap, menopauze) en een slechte gezondheidstoestand. Om de essentiële functies van de huid te beschermen en de celstofwisseling weer op gang te brengen, heeft VALMONT de volgende stoffen geselecteerd:

D.N.A.
D.N.A. van een bijzondere kwaliteit via een uniek extractieproces verkregen van de hom van wilde zalm. De werking van het D.N.A. wordt versterkt door de aanwezigheid van R.N.A. waardoor de werking maximaal is: beschermende, hydraterende werking als anti-oxidant, brengt de activiteit en regeneratie van de cel weer op gang.

Gletsjerwater
Zuiver, zacht water dat niet bewerkt noch getransformeerd is. Met een ideaal mineraalgehalte. Bevordert de uitwisselingen tussen de weefsels, stimuleert de celstofwisseling, activeert de natuurlijke afweersystemen.

Essence van de Bulgaarse Roos
V
ALMONT is heerlijk geparfumeerd met de natuurlijke essence van Bulgaarse Roos. Het is een lijn die klein maar compleet is en specifieke verzorgingsproducten bevat.

VALMONT behandelingen
De weldaden van de VALMONT producten kan men het beste ervaren tijdens een, volgens een speciale methode uitgevoerde, VALMONT-behandeling.

De StudioMerkenDecléorValmontCrystal ClearBehandelingenContact
Website by Zite Media